HVAC-leverancier GACSSOLUTIONS NV kiest voor Astena

GACSSOLUTIONS

GACSSOLUTIONS – HVAC specialist

Op dertien jaar tijd kende de Wilrijkse leverancier van HVAC-oplossingen, GACSSOLUTIONS NV, een indrukwekkende groei. Het bedrijf kan vandaag uitpakken met vijf vestigingen in België, Nederland en Luxemburg en telt meer dan 120 werknemers.

GACSSOLUTIONS NV koestert ook vandaag nog ambitieuze groeiplannen, die het wil realiseren dankzij een nog betere dienstverlening, onder andere onder de vorm van servicecontracten die maximaal inspelen op de specifieke wensen van de klant.

Om deze doelstellingen waar te maken, was de investering in een geïntegreerd bedrijfssysteem onontbeerlijk. Boekhouding, commercieel beheer en het ganse servicebeheer moesten onder één softwareplatform gebracht worden om alle processen zo efficiënt en klantvriendelijk mogelijk te laten verlopen.

Bij de zoektocht naar een nieuw softwaresysteem stootte GACSSOLUTIONS NV al snel op Astena. De Microsoft Dynamics NAV-oplossing die Astena voorstelde en de pragmatische projectaanpak toonden aan dat Astena de problematiek van HVAC-bedrijven door en door kent.

Dirk Martens, technical director bij GACS: “ Met Microsoft Dynamics NAV leggen wij vandaag de basis om onze klanten de service te geven die zij verdienen. Astena beschikt als softwarepartner over de expertise om die visie ook in de toekomst te blijven waarmaken.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s