Astena kan Furnibo en Van Maercke overtuigen door sterke affiniteit met de bouw en klinkende referenties

Sterke affiniteit met de bouw- en installatiewereld

Astena kon recent Furnibo en Van Maercke overtuigen met een sterke affiniteit met de bouw- en installatiewereld en klinkende referenties.

Bouwondernemingen Furnibo en Van Maercke, beiden onderdeel van bouwgroep PST Invest, hebben na een streng selectietraject een contract ondertekend met Astena voor de implementatie van de Astena Project Comfort-modules bovenop Microsoft Dynamics NAV platform. Hierbij gaf vooral de doorgedreven sectorkennis van Astena de doorslag.

“De kennis en ervaring van de IT-partner is veel belangrijker voor het welslagen van een ERP-project dan de snufjes in de software. Astena spreekt onze taal en won op die manier meteen het vertrouwen van onze key-users. Ze kijken er hard naar uit om met de nieuwe software aan de slag te gaan”, vertelt Arne Ovyn, Financieel Directeur van Furnibo.

PST Invest
Furnibo is sinds 1992 een vaste waarde in de markt van het ter plaatse storten van allerlei betonconstructies en het realiseren en coördineren van algemene bouwwerken. Van Maercke is als aannemer voor de industriebouw en utiliteitsbouw goed voor meer dan 300.000 m2 bebouwde oppervlakte per jaar.

Klinkende referenties
Met hun keuze voor Astena volgen zij het voorbeeld van andere klinkende namen, zoals Durabrik, Renotec, Dedeyne Construct, Beddeleem, Intrion , TMS, Welec, Electro Entreprise Gullegem en vele anderen.

“De samenwerking met PST Invest is opnieuw een mooie bevestiging van onze jarenlange inspanningen voor de bouw-, project- en installatiewereld. Onze medewerkers weten precies waar onze klanten naar op zoek zijn. Met onze uitgebreide verticale modules maken wij van het universeel succesvolle Microsoft Dynamics NAV een standaard oplossing voor deze complexe sectoren”, aldus Wim Vandesompele, Managing Director, Astena.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s