Nieuwe website helpt bouwonderneming en installateur bij beslissing over ERP voor zijn bedrijf

GENTBRUGGE, 10 januari  2013 – ERP (of geïntegreerde bedrijfssoftware) wordt vaak geassocieerd met een duur systeem dat enkel weggelegd is voor grotere ondernemingen. Toch duiken steeds meer ERP-oplossingen op die specifiek gericht zijn naar de  bouw- en installatieonderneming met een kleiner administratief team.

www.erpvoordebouw.be is een nieuwe website die de bezoeker op weg helpt bij zijn beslissing of zijn bedrijf klaar is voor een ERP-systeem. Naast heel wat nuttige informatie, biedt de web site onder andere een handige online vragenlijst die iedere bezoeker zelf in enkele  minuten en op eigen tempo kan invullen. Meteen na afloop krijgt de geïnteresseerde een gepersonaliseerd evaluatierapport te zien dat aangeeft of zijn organisatie klaar is voor een geïntegreerde bedrijfsoplossing.

ERP voor de Bouw - ERP voor de Installateur

Nieuwe websites ‘ERP voor de Bouw’ en ‘ERP voor de Installateur’ helpen bij beslissing over bedrijfssoftware in de KMO. De online diagnose geeft aan waar het om gaat!

Wim Vandesompele, initiatiefnemer: “Vaak blijven kleinere bedrijven in de kou staan met hun vragen. Heb ik wel baat bij een ERP-systeem, hoe begin ik hier aan en waar moet ik op letten bij de selectie en bij de ingebruikneming ? Deze website wil het kleinere projectbedrijf een objectief en gepersonaliseerd antwoord bieden, in functie van zijn specifieke situatie. De bedoeling is de site verder uit te diepen met relevante en onafhankelijke info.  Hiervoor wordt ook samengewerkt met externe partners”

Over www.erpvoordebouw.be en www.erpvoordeinstallateur.be
Dit is  een initatief van het softwarebedrijf Astena, dochterbedrijf van de IT-groep Cronos, dat IT oplossingen op de markt brengt voor ondernemingen met project- en servicegerichte processen: installatiebedrijven, bouwbedrijven, distributiebedrijven met onderhoudsactiviteiten, …

Voor meer informatie

Wim Vandesompele
tel: 09 272 73 60
Email: wim.vandesompele@astena.be

Dulle-Grietlaan 17/8
B-9050 Gentbrugge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s