Ervaringen op Build-IT tijdens Batibouw met NAV2013 voor bouw en installatie

PLACE MA TU VU

Voor collega Matthias en mezelf, lag het accent vorige week donderdag en vrijdag op Astena’s aanwezigheid op de beurs Build-IT tijdens Batibouw. Een ideale gelegenheid om klanten, bijna klanten en misschien-ooit-eens-klanten, plus nog vele andere relaties persoonlijk te ontmoeten en op de hoogte te brengen van al het nieuwe bij Astena en Microsoft. Wie denkt aan software voor de wereld van de bouw of installaties kan immers al ruim 10 jaar terecht bij Astena Business Software.

Als je van parking C kwam, kon je ons alvast niet missen. Astena Business Software op Build-ITZeker niet net vóór de openingsuren wanneer er zich een heuse file vormde van de ingang tot voorbij de stand. Mensen uit de bouwsector zijn nu eenmaal gewend om vroeg op pad te gaan. Dus aan aandacht geen gebrek van bij de start.

MICROSOFT OPLOSSINGEN VOOR DE GROTE EN KLEINE KMO IN DE BOUWSECTOR.

Build-IT bood Astena de kans om ook de kleinere KMO’s te ontmoeten. Een nieuw gegeven is immers dat Microsoft Dynamics NAV, al langer gekend als Navision, sinds de toepassing van Cloud mogelijkheden heel wat toegankelijker wordt voor kleine bedrijven. NAV2013, de meest recentste versie van deze software, maakt het nog meer gebruiksvriendelijk.  Je ervaart de herkenbaarheid van Microsoft Office producten en je krijgt heel wat minder typwerk, dus tijdswinst! De technologie onder deze ‘lichtere’ bedrijfssoftware blijft dezelfde als de ‘grote’ oplossing evenals de koppeling met Microsoft oplossingen voor documentmanagement, planning en e-mail.

NAV2013 op je tabletNAV2013 op je tablet via het web is ook best praktisch, denk maar aan een bezoek van de projectleider op de werf!

Daarnaast is ook de huurformule op maandbasis en per gebruiker een interessante manier van software aanschaffen voor wie niet de investering van licenties aankopen wenst de maken. Met andere woorden de klant kiest de formule die hem best past.

Meer weten over de oplossingen van Astena voor bouw- en installatiesector kan al op de webinars die doorgaan op 7 maart aanstaande. Alle informatie én inschrijven kan via deze link naar de eventpagina van Astena. Of je neemt contact met me via  09/272 73 60 of jvv@astena.be voor verdere informatie  over software op maat van bouwbedrijven groot en klein.

Alle reacties zijn welkom.
John

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s