Introductie Microsoft Dynamics NAV2013 – deel 1 van 3

Neem een voorsprong. Bepaal zelf uw toekomst

De bedrijfswereld verandert. Dat merkt u elke dag. Het ritme versnelt. De keuzes die de consument maakt, kunnen in een oogwenk veranderen. Mensen werken ook anders, vooral jonge mensen. En de virtuele wereld schept kansen voor bedrijven die hun medewerkers in andere kantoren en op de baan efficiënt ondersteunen. Microsoft Dynamics NAV2013 voor bouw en installatie

Het is tijd om uw toekomst in eigen handen te nemen en te anticiperen op de wijzigende economische omstandigheden in plaats van erop te reageren. U heeft als KMO vandaag nood aan een bedrijfstoepassing, een ERP oplossing, die u kan volgen in de verandering en helpen om succes te boeken.

Microsoft Dynamics NAV 2013, de complete bedrijfssoftware van Microsoft, bevat tal van verbeteringen en nieuwe functies die u daarbij ondersteunen. Zodat u meer controle heeft over uw bedrijf, uw marges kunt kunt verhogen en uw groei kunt stimuleren. NAV2013 op je tablet

Snel inspelen op veranderingen

Een nieuwe belastingregel, wettelijke bepaling of verandering in de economische realiteit kan een tekortkoming in uw software blootleggen. Softwareleveranciers creëren vaak noodoplossingen om problemen op te lossen, maar die aanpak hakt in op uw marges en het onderhoud eist een steeds groter gedeelte van uw budget op. Een budget waarmee u ook andere projecten moet kunnen financieren.

Uw boekhoud- en bedrijfssoftware is dringend aan een upgrade toe, maar u bent bang voor complicaties? U vraagt zich af hoeveel onvoorziene kosten dit zal meebrengen naast de gebudgetteerde uitgaven? U vreest voor onderbrekingen van kritische bedrijfsprocessen?  Natuurlijk is het verleidelijk om een upgrade uit te stellen, maar dan zou u later weleens het deksel op de neus kunnen krijgen…

Hoe haalt u het maximum uit uw ICT investeringen?

Het maximum uit uw zakelijke en IT-investeringen halen, vereist een visie op lange termijn. Microsoft Dynamics NAV 2013 maakt haar belofte van langetermijnwaarde en innovatie meer dan ooit waar:

  • U krijgt integrale transparantie en meer controle over wat er in uw bedrijf omgaat. Zo kunt u uw medewerkers helpen om sneller beslissingen te nemen en meer werk te verzetten.
  • U anticipeert op veranderende omstandigheden door uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Dat helpt u om uw kosten in toom te houden en uw omzet te verhogen.
  • U optimaliseert uw IT-investeringen en haalt sneller rendement met een flexibele oplossing. Microsoft Dynamics NAV 2013 werkt zoals en met andere Microsoft-technologieën zoals Microsoft Office en SharePoint, en met andere bedrijfssoftware waar u al jaren mee vertrouwd bent. WIndows 8 phone

Microsoft Dynamics 2013

Belangrijkste voordelen

Krachtige applicatiefunctionaliteiten, zoals cash flow prognoses, projectbeheer, tijdlijnvisualisatie. Bovendien kunnen meer gebruikers profiteren van verbeterde toegang tot, analyse en presentatie van data voor het opstellen van queries en visuele rapporteringen. Dat geeft u meer inzicht in en controle over de activiteiten en de processen van uw bedrijf.

Hogere bedrijfsmarges door uw medewerkers in staat te stellen om efficiënter en productiever te werken. Verrassende functies en verbeteringen, zoals de Microsoft Dynamics NAV 2013 web client, de SharePoint client, verfijnde op rollen gebaseerde capaciteiten en een meer flexibel financieel beheer, versterken de toegevoegde waarde van Microsoft Dynamics NAV 2013 in heel het bedrijf.

Nieuw in NAV2013_ribbon

NAV2013 beschikt over de gekende ribbon welke staat voor productiever werken

Een snellere ‘time to market’, omdat Microsoft Dynamics NAV 2013 makkelijk aan te leren en snel te installeren en te gebruiken is, in uw kantoren of in de cloud.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s