Meerjarige onderhoudscontracten hebben de toekomst in de bouw

bron: Bouw & Wonen

Het gebeurt al eens dat je eerst de praktijk ervaart en vervolgens een artikel leest dat bevestigt wat er zich afspeelt in je omgeving. Bij Astena willen we dagelijks een klankbord zijn voor bouw- en installatiebedrijven. Tijdens gesprekken met die leefwereld merk je wat er reilt en zeilt in de sector. Bouw & Wonen licht zo een actueel onderwerp toe.

Evolutie in de bouwsector

“Meerjarige onderhoudscontracten komen steeds vaker voor in de bouwsector. Deze nieuwe manier van werken levert veel voordelen op voor alle betrokken partijen. Met name in de installatiesector wordt veel gewerkt onder deze contractvorm. Ook voor de komende jaren wordt door de uitvoerende partijen in de bouw een verdere groei van deze vorm van onderhoud verwacht. Dit blijkt uit onderzoek van USP Marketing Consultancy dat in januari 2013 is uitgevoerd onder ruim 300 uitvoerende partijen in de bouwsector….” lees het hele artikel op de website van Bouw en Wonen >>

Vanuit het standpunt van Astena is de vraag simpel: Is uw software in staat mee te evolueren met de keuzes die u maakt voor de toekomst?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s