Introductie Microsoft Dynamics NAV2013 – deel 2 van 3

Microsoft Dynamics NAV2013 voor bouw en installatieNAV 2013
U bent in controle &
Astena helpt u

Succes betekent een duurzame en rendabele groei in stand houden op lange termijn. Astena is vastberaden om u te helpen deze doelstelling te realiseren. Met een complete visie afgestemd op uw sector en uw bedrijf. Met Microsoft Dynamics NAV 2013 reiken wij u alvast de tools aan die u nodig heeft om de veranderende economische omstandigheden het hoofd te bieden.

Maar nog belangrijker is dat u zelf het roer in handen blijft houden. U bepaalt het ritme dat bij uw situatie past, en of u Microsoft Dynamics op kantoor installeert of in de cloud. Samen met Astena kan u zo een strategie uitwerken om:

  • te upgraden naar de nieuwste technologie om de productiviteit van uw team te verhogen.
  • het maximum uit uw IT-investering te halen.
  • een technologie roadmap op te stellen waarmee uw bedrijf profiteert van de laatste innovaties.

Breid het bereik van Microsoft Dynamics NAV 2013 uit via Microsoft SharePoint en de Web Client

Geef gebruikers overal in het bedrijf toegang tot Microsoft Dynamics NAV van op vrijwel elk apparaat dat een web browser ondersteunt. De Microsoft Dynamics NAV 2013 Web Client, geeft meer medewerkers, meer bepaald occasionele gebruikers, gemakkelijke, beter beveiligde toegang tot relevante informatie en vereist geen complexe aanpassingen aan de systemen.

NAV2013 - Volgens uw behoeftenVia Microsoft SharePoint kunt u websites bouwen om de data en informatie van Microsoft Dynamics NAV 2013, zoals pagina’s en rapporten, met meer mensen in en buiten het bedrijf te delen. Wijzigingen aan Microsoft Dynamics NAV 2013-pagina’s op een SharePoint site worden onmiddellijk overgenomen in Microsoft Dynamics NAV 2013.

Verbeterde RoleTailored gebruikerservaring

De RoleTailored-functionaliteit biedt gebruikers talrijke mogelijkheden voor het opstellen van diagrammen en andere productiviteitsverbeteringen. Profiteer van unieke capaciteiten voor het opstellen van visuele rapporten en visualisatie in Microsoft Dynamics NAV 2013 om gebruikers te helpen data uit het hele bedrijf te zien en te begrijpen en vervolgens snel actie te ondernemen met kennis van zaken.

Flexibele, configureerbare diagramtypes en grafiekfuncties stellen de gebruikers in staat om dieper in te gaan op details voor een betere analyse en meer controle.

Een nieuwe visie op Business Intelligence en rapportering

U kunt sneller en gemakkelijker rapporten aanmaken en openen met dynamische sortering en KPI-visualisaties, zodat uw team de data op zijn manier kan analyseren. U haalt sneller rendement, want dankzij de Microsoft Excel invoegtoepassing kunt u PowerPivot en andere gesofistikeerde analytische tools gebruiken om precies die professioneel ogende rapporten te creëren die u wenst.

De mogelijkheid om lettertypes in pdf-bestanden te integreren en nieuwe kleurcapaciteiten helpen u om rapporten te creëren die er op het scherm precies hetzelfde uitzien als op papier.

Wordt vervolgd: het 3de en laatste deel over NAV2013 leest u volgende week vrijdag. Voor vragen rond NAV2013, demo of andere gelegenheden om NAV2013 te leren kennen, contacteer John Van de Velde: 09/272 73 60 of 0478/907 703 of jvv@astena.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s