Introductie Microsoft Dynamics NAV2013 – deel 3 van 3

bouw- en installatiebedrijven mogen op astena rekenen

BouwConstructieOnze klanten en recente toehoorders van webinars constateren opnieuw dat we Microsoft Dynamics NAV permanent optimaliseren als een totaaloplossing voor bouwbedrijven, installateurs en nog zoveel meer organisaties. De nieuwste versies van de InstallatieAstena Comfort Modules in NAV2013 zijn niet anders en ondersteunen verder het projectmatig werken en/of professionals die opdrachten uitvoeren onder de noemer installaties, onderhoud, herstellingen, technische controles  … van korte of lange duur.

Astena Project Comfort voor NAV2013

Voor wie niet vertrouwd is met de vele mogelijkheden van onze projectoplossing ontdekt op website alvast wat we verstaan onder een complete oplossing van calculatie tot rapportering voor o.a. een bouwbedrijf. Onder compleet verstaan we eveneens de “omringende processen” die aansluiten op het centrale systeem. Enkele typische noden die we standaard integreren zijn mobiel werken, track & trace, draadloos magazijnbeheer, document management .. deze horen immers bij de vraag naar intergreren. Het laatste doet dan weer de logische vraag naar intergratie met Microsoft Office 2013 of werken onder Windows 8 naar boven komen. Ook daar bevestigen we graag dat dit mogelijk is.

NAV2013Eenvoudiger beheer en installatie

Nog een kort woordje voor de IT manager die betrokken is bij de selectie en opstarten van een ERP pakket.  Microsoft Dynamics NAV 2013 bevat talrijke tools en verbeteringen die de uitrolling vergemakkelijken, van de initiële installatie en de configuratie tot het beheer achteraf.

Rapid Start voor Microsoft Dynamics NAV 2013 ondersteunt snellere implementaties met kant-en-klare configuraties.

Microsoft Dynamics NAV Management is een nieuwe administratietool die aansluit op de Microsoft Management Console en op Windows PowerShell, een taakgebaseerde scriptingtaal, ontwikkeld op het Microsoft .NET Framework. Een ander nieuw concept maakt de Active Directory Service overbodig en maakt van de gebruikers lokale Microsoft Dynamics NAV-gebruikers.

Uw keuze: cloud of eigen server op kantoor? cloud of op kantoor U zelf zal bepalen of NAV2013 geïnstalleerd wordt als oplossing in de cloud bij een externe partner (hosting) die de installatie blijvend onderhoud of dat er een server voorzien is in het eigen kantoor.

Meer weten over Microsoft Dynamics NAV 2013?   Informeer bij Astena op 09/272 73 60 en vraag naar John Van de Velde.

Microsoft Dynamics NAV2013 voor bouw en installatieWil je NAV2013 en onze mensen aan het werk zien? Kijk op onze website naar het eventprogramma en schrijf je in.

Reacties altijd welkom.

John

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s