Een platform voor de toekomst bij Lippens Grondwerken met NAV2013

Lippens GrondwerkenLippens Grondwerken, aannemer in grond-, afbraak- en containerwerken, kijkt duidelijk vooruit met de keuze voor een softwareplatform gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV 2013. Het bedrijf kent een traditie van meer dan 40 jaar en zocht recent vernieuwing in de automatisatie van hun projectadministratie en boekhouding. Belangrijk in de keuze was enerzijds de gebruiksvriendelijkheid van het pakket, de sectorkennis van de partner en een geïntegreerde boekhoudmodule.

Stappenplan & terugverdien effect voor bedrijfssoftware

Astena biedt voor de activiteiten van Lippens Grondwerken een gebruiksvriendelijke, betaalbare én een complete standaardoplossing aan. “Astena Project Comfort” wordt stapsgewijs en in overleg met de directie uitgerold.

‘Lippens Grondwerken investeert al wel eens grotere bedragen voor het uitbreiden en moderniseren van hun machinepark maar was bij deze beslissing toch ook blij met de transparantie bij gesprekspartner Astena’ aldus zaakvoerder mevrouw Marleen Lippens.

Astena bevestigt dit gevoel dat wel vaker leeft bij wie een beslissing moet nemen rond bedrijfssoftware. Een bouwbedrijf zoals Lippens Grondwerken investeert in het uitbreiden van hun machinepark. Machines zijn tastbaar , zie je staan … software is dat niet. Wij zijn dan ook tevreden dat Marleen Lippens, na een grondige studie, tot de slotsom gekomen was dat onze software ook een groot terugverdien effect zal hebben.

Meer horen en zien over NAV2013 voor uw financiële afdeling kan tijdens de webinar op donderdag 18 april >> details en inschrijven voor deze webinar

Een gedachte over “Een platform voor de toekomst bij Lippens Grondwerken met NAV2013

  1. Pingback: Astena e-news december 2013 | Software-nieuws voor projectbedrijven en installateurs | astena business software

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s