(Nieuwe) mensen over het Nieuwe Werken – Microsoft inspiratie video

Microsoft: Een reflectie op het Nieuwe Werken

Hebt u enig idee wat het Nieuwe Werken allemaal inhoudt? Geen probleem om enige informatie terug te vinden als je even googelt. En of u al geïntroduceerd bent in het Nieuwe Werken? Misschien zonder het echt te beseffen..

Feit is dat de huidige ICT, waartoe ook de bedrijfssoftware of ERP-pakketten behoren, meer en meer in dienst komt te staan van de manier waarop mensen omgaan met hun taken in het bedrijf opgelijk welk moment van de dag of de week. Dat dus de lijn tussen privé en job vervaagt merken we wel duidelijk. Blijkbaar een keuze die ‘nieuwe’ mensen zelf maken .

Mobiliteit en personalisatie met NAV 2013

“En werkt het Nieuwe Werken nu ook de productiviteit in de hand?” zal de zaakvoerder logischerwijs vragen…

Bij Astena komen we dagelijks in aanraking met mobiel werken, één aspect van het Nieuwe Werken, we spreken dan over techniekers onderweg of projectmanagers die van werf naar werf rijden. Deze mensen worden door NAV2013 en Astena Comfort Oplossingen op hun wenken bediend: informatie op hun maat en van gelijk welke locatie. NAV2013 scoort hoog in mobiel werken met 3 verschillende clients:

NAV2013 - Volgens uw behoeften

  • de Windows Client op kantoor
  • de afgeslankte Web Client
  • de afgeslankte SharePoint Client 

Wil je meer horen over de mogelijkheden van deze 3 verschillende Clients in NAV2013 voor bouw- en installatiebedrijven  of onderhoud – dienst na verkoop, dan neem je best contact met Astena via 09/272 73 60 of via info@astena.be.

Met deze video van Microsoft komt u alvast te weten hoe mensen reageren op het  nieuwe werken in de alledaagse handelingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s