Schrijnwerken Demeestere wil de komende jaren optimaliseren

Tijdswinst en efficiëntie is het uiteindelijke doel van dit softwareproject

astena klante - Schrijwerkerij DemeestereSchrijnwerken Demeestere wil de komende jaren optimaliseren en dit verder ondersteunen met een klein administratief team die binnenkort minder papierwerk, minder manueel werk, minder dubbel werk zal moeten verrichten. Tijdswinst en efficiëntie is het uiteindelijke doel van dit softwareproject. 

 “De nieuwe Astena Comfort software moet ons onder andere een perfect zicht geven op de stock. Vroeger was dit niet evident. We hadden wel een magazijnbeheer maar meestal moesten we toch nog zelf het magazijn binnenlopen om zeker te zijn dat goederen nog op voorraad waren. Ook een gedetailleerde nacalculatie maken was een heel omslachtig en tijdrovend werk. Dit kunnen we nu automatiseren en stelt ons in staat om in de toekomst meer en nauwkeurigere offertes te maken.”

Kennismaking met Astena via een webinar

Via een webinar (web-seminar) kwam Schrijnwerken Demeestere bij Astena terecht. Deze online demo maakte hen nieuwsgierig en na enkele gesprekken en een persoonlijke demo kwam het tot een finaal akkoord.

“Astena was immers de enige die al onze specifieke vragen kon beantwoorden aan de hand van hun standaardsoftware (calculatie, uur registratie, stockbeheer, complexe voorraad hout, nacalculatie…)” aldus Bie Demeestere 

Waarom nieuwe software?

  • maatwerkpakket in Acces werd een doodlopend straatje
  • streven naar een meer betrouwbaar voorraadbeheer
  • minder omslachtige werkmethode voor nacalculatie

“Een belangrijke beslissingsfactor was de gebruiksvriendelijkheid van het pakket. Met 3 personen op de administratie moet je een werkbaar en flexibel systeem hebben. Bovendien kunnen wij met Microsoft Dynamics NAV in de toekomst verder doorgroeien. Wellicht dat we binnen 1 à 2 jaar ook de geïntegreerde boekhoudmodule gaan gebruiken.”

Demeestere team

Een gedachte over “Schrijnwerken Demeestere wil de komende jaren optimaliseren

  1. Pingback: Astena e-news december 2013 | Software-nieuws voor projectbedrijven en installateurs | astena business software

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s