Astena realiseert doorbraak met grafische resourceplanning

GENTBRUGGE, 3 december 2013 – Astena, dochterbedrijf van de IT-groep Cronos, sluit een strategische overeenkomst met Dime voor de verdeling van de grafische planningtool Astena Comfort | Resourceplanner op de Belgische markt.

Daarmee voegt Astena een belangrijke component toe aan haar geïntegreerd softwareaanbod voor project- en servicegerichte organisaties. Met specifieke modules op basis van het Microsoft Dynamics NAV-platform kent Astena de voorbije jaren steeds meer succes.

Klanten van Astena hebben een troef in handen

Astena Comfort | RespourceplannerAstena Comfort | Resourceplanner kondigt een nieuwe generatie aan voor grafische planningstools met een bijzonder aantrekkelijke visuele ervaring: de oplossing is volledig web gebaseerd en biedt een gebruikersomgeving die vertrouwd overkomt voor gebruikers van Microsoft Office. De verregaande en naadloze integratie tussen Astena Comfort | Resourceplanner en Microsoft Dynamics NAV en haar standaard service module, Astena Service Comfort, is een troef die de klanten van Astena in de komende maande ten volle uitspelen.

Resource planning is een hot topic

Wim Vandesompele, Managing Director Astena, haalt twee punten uit de praktijk aan die het waarom van de samenwerking weergeven: “ We merken in de markt een probleem bij onze klanten om goede technische mensen te vinden, er is met andere woorden een schaarste. In die situatie betekent een realistische planning dus een belangrijke bijdrage aan de rendabiliteit van het bedrijf!”.

software voor de installateurDaarnaast is een imago niet onbelangrijk voor een servicebedrijf: “Klanten werken graag met professionele servicebedrijven en zijn niet ongevoelig voor de mate dat de technieker de juiste man op de juiste plaats is op het gevraagde moment. Als planner betekent dit dat je over de nodige accurate informatie moet beschikken, liefst in één systeem,” aldus Wim.

Bovendien moet een oplossing super gebruiksvriendelijk zijn om de planner het overzicht te bieden dat hem helpt in zijn belangrijke taak.

Over Astena

Astena, dochterbedrijf van de IT-groep Cronos, brengt gebruiksvriendelijke en toekomstgerichte IT oplossingen voor ondernemingen met project- en servicegerichte processen: installatiebedrijven, bouwbedrijven, distributiebedrijven met onderhoudsactiviteiten en dienstverlenende organisaties. Astena telt 35 medewerkers en heeft vestigingen in Gentbrugge en Herstal.

Terwijl we spreken zijn de eerste realisatie reeds een feit! Interesse? Lees meer over de oplossing of bekijk de intro video op de astena website

Voor meer informatie:
http://www.astena.be
09/272 73 60
Wim Vandesompele
Email: wim.vandesompele@astena.be
Adres: Dulle-Grietlaan 17/8
B-9050 Gentbrugge

Over Dime

Dime is een Non-Selling ISV met een unieke focus op het Microsoft Dynamics partnernetwerk als distributeur van premium add-on’s.
Office:
Katwilgweg 2 – 2050 Antwerpen
Website : www.dimenics.com
Contact: Patrick.Nijs@dimenics.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s