Je voelt het …

Kip en ei ,  is het oorzaak en gevolg of is het ‘self fulfilling prophecy’  … niet zo duidelijk , maar je voelt dat de economie terug sterker wordt. Er zit duidelijk terug business zit bij onze klanten.  Projecten waar ze vorig jaar op gewerkt hebben worden toegekend, overnames worden gefinaliseerd en last but not least : software wordt opgezet om de aangehaalde uitdagingen te ondersteunen.

Bij Astena liggen er alvast enkele uitdagingen in het verschiet !

De cloudbusiness is voorbij zijn fase van enkel een  ‘ hot topic om over te praten ‘ maar is concreet.  De oplossingen zijn er, de vraag uit de markt is er … m.a.w. het is een realiteit.  Ongelooflijk om te zien dat om zo’n korte tijd zaken kunnen veranderen.

Ook het fenomeen ” there is an app for that ” doet zijn intrede. Akkoord, voor business software (erp) is dit vandaag nog niet evident, maar de verwachtingen worden wel gecreëerd.  de volgende generatie zaakvoerders denkt ‘ er moet toch iets bestaan wat goedkoop is, wat ik onmiddellijk kan downloaden en ook onmiddellijk kan gebruiken ‘

de 3de belangrijke aandachtspijler is de lancering van een nieuw product. Gericht op de kleinere bedrijven binnen de sector waar we al jaren actief zijn.  Deze bedrijven hebben meestal dezelfde uitdagingen maar veel minder resources ( mensen, IT, budget, … ) om ze te realiseren.  ook voor deze bedrijven willen we een partner zijn.

Ogen en oren open dus

Vandaar alvast mijn goed voornemen voor 2014 … more customer facetime , en dan bedoel ik niet de app , maar the real stuff ! goeie avond

wim

@astenaNV

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s